LIJO kök & fönster Lijo – Kök med tusentals möjligheter!0500-48 81 00
info@lijo.se

LIJO kök & fönster

Om Lijo kök

 

 

Välkommen till LIJO !

Det smarta alternativet! 

 

      Letar du efter marknadens mest prisvärda kök men vill inte kompromissa med kvaliteten? 

Då har du kommit rätt!

     Tycker du att det ska vara enkelt att köpa ett nytt kök?

 Bra, för det tycker vi också.

Hos oss kan du välja bland 19 olika luckprofiler och ett 100-tal olika ytlaminat. Det innebär över 1500 olika luckvarianter… men för att underlätta har vi valt att ha samma pris på alla varianter.

Du kan även välja mellan 9 olika färger på skåpsstommarna – även här till samma pris!

 

Vi erbjuder alltså ett skräddarsytt kök, helt enligt dina önskemål och med hög kvalitet och hållbarhet. Varje kök är unikt och skapas tillsammans med dig i vårt ritprogram. Resultatet är tydliga och överskådliga ritningar i såväl färg som 3D, samt en offert som innehåller allt som vi kommit överens om. Du väljer själv omfattningen av offerten. Vi samarbetar med ledande aktörer på marknaden och kan erbjuda även vitvaror, diskhoar, blandare samt alla tänkbara tillbehör för att göra ditt kök komplett och optimalt.Våra lådor och utdrag är hårdtestade och uppfyller de högsta krav. De glider lätt, finns med dämpning och fullutdrag, samt levereras med 10 års garanti.Även våra gångjärn, som tillverkas helt i metall, och alla andra rörliga delar levereras med 10 års garanti.

 

LIJO har funnits på den svenska köksmarknaden sedan 2004, och har utvecklats mot att bli en betydande aktör på såväl privatmarknaden som på projektförsäljning. Våra honnörsord är ENKELHET, TRYGGHET, och PRISVÄRDE. *

 

Vår ambition är att erbjuda högkvalitativa kök till ett pris som med fördel kan jämföras mot alla konkurrenter, och det har vi efter många års hårt arbete uppnått. Det vågar vi säga utan att tveka, och vi är övertygade om att du kommer att hålla med!

Vi erbjuder även ett brett sortiment av fönster, såväl i trä, aluminium eller kompositmaterial.

 

Boka en tid med en av våra duktiga köksdesigners, eller besök en av våra butiker för att inspireras och glädjas.

 

Välkommen till oss!

Mer information hittar du genom att klicka vidare här Fönster samt i alla LIJO-butiker.

 

Kommentarer inaktiverade.